Slapp av. Vi hjelper deg i gang!

tjenester

Dette hjelper vi deg med

Når vi leverer nuvu smartstudio™ kommer våre teknikere og gjør en komplett installasjon. Du får også en grundig opplæring i grunnleggende bruk.

Opplæring for ansatte

Vi gir deg en innføring i bruk og muligheter slik at du raskt kan komme i gang. Etter denne opplæringen kan du enkelt styre nuvu smartstudio™ alene.

Support

Våre eksperter hjelper deg ved eventuelle tekniske utfordringer, og er til rådighet mellom 8 og 16 ved spørsmål om daglig bruk.

Ditt eget studio design

Våre partnere kan lage en studiobakgrunn som matcher bedriftens identitet, eller flotte video vignetter for dine "sendinger"
Pris på forespørsel

Flotte presentasjoner

Våre partnere lager fantastiske PowerPoint eller KeyNote presentasjoner i din profil og perfekt tilpasset den beste nuvu-opplevelsen.
Pris på forespørsel

Presentasjonsteknikk

Våre partnere gir råd og opplæring i presentasjonsteknikk og adferd for å levere den beste nuvu-opplevelsen for kunder og ansatte.
Pris på forespørsel

Store digitale events

Skal du arrangeres et stort digitalt arrangement med flere bidragsytere og lokasjoner, kan vi ta oss av teknisk produksjon.
Pris på forespørsel

Avtal en demonstrasjon!

Takk! Vi kontakter deg så fort vi kan.

Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen!

Vanligvis gjennomfører vi demonstrasjon online. Dette tar fra 30 min til 1 time. Ønsker du å se nuvu studio fysisk så avtaler vi tid med en av våre kunder over hele landet. Ta kontakt for en demonstrasjon!

Partnere

No items found.